Abraham, Anna i Guinot, els nous voluntaris de Qurpa

Imprimeix PDF

L'Abraham, l'Anna i en Guinot han començat el seu voluntariat a Qurpa, Bolivia. S'estaran treballant amb l'Equipo Salud Altiplano (ESA) de la Parroquia de Jesús de Machaca.

Us mostrem un petit retall del blog que els nostres amics ja han comença a fer.

Us desitgem molta sort i molta felicitat


DILLUNS 8 DE NOVEMBRE DE 2010

El Alto, 8 de novembre de 2010

8h del matí del 3 de novembre:

Arribem a l’aeroport de la Paz, després de tres avions i poques hores de son. Primera gran sorpresa: també han arribat totes les maletes, la infinitat de bosses de mà i el cotxet d’en Guinot. Contents com uns gínjols, però esbufegant a cada petit esforç perquè l’alçada es deixa notar, aconseguim situar tot l’equipatge sobre dos “carritos” de l’aeroport.

A la sortida, el primer carrito atapeït fins dalt l’arrossega l’Anna. Una mica més enrere la segueixen en Guinot (el més en forma dels tres) i l’Abraham. L’Anna surt tot buscant en Fabio, mentre el Fabio i la Dra. Irene són a l’espera de veure aparèixer una espanyola amb la seva wawa (en Guinot). Creuament de mirades: l’Anna recorda un Fabio de trenta-quaranta anys de la seva visita a Corpa durant el 2009 i el Fabio veu una estrangera sense wawa. Finalment...

- Fabio?

Sí!! Són ells!! L’Anna descobreix que l’Abraham tenia raó (en Fabio ronda més la cinquantena llarga que la trentena) i en Fabio descobreix que qui porta la wawa és l’Abraham.


SI VOLEU SABER MÉS CLIQUEU...  Blog Anna i Abraham 

diseño: iñaki m81